Bilder

Vi har varit hos mamma och hälsat på i en vecka, jag och Lakritz. Lakritz har kunnat vara lös nästan hela dagarna och det har han uppskattat. han har också fått leka en hel del med andra hundar, däribland en rottweilervalp som är två dagar yngre än Lakritz :-) Jag har tagit massor av kort, så jag ska ladda upp en del här. Det är jättekul att fota när hundar leker med varandra och det är intressant att studera lekande hundar. Det vore kul att lära sig mer om hundens beteende.
Lilla Lakritzen är fortfarande inte bra i magen. Han har fastat och åter nu ris och torsk för att magen ska återhämta sig. Ris och torsk tycker Lakritz är rena rama lyxen. Han älskar det verkligen! Men jag hoppas verkligen att han blir bra i magen snart.

Min dröm

Den största dröm jag haft i mitt liv är drömmen om en egen hund. Sisådär 15 år har jag ägnat mig åt att drömma om detta. Under dessa år har jag läst MASSOR om hundar, jag har lånat andras hundar, jag har drömmande betraktat människor som är ute med sina hundar och undrat om de vet hur lyckliga de är. Jag har stått i affären och kollat på hundmat, hundgodis och hundleksaker, jag har läst hundannonser i tidningar och på nätet, jag har diskuterat hund med de flesta jag känner, jag har sett bekanta och kompisar skaffa hund, jag har fått diverse hundprylar i present, jag har drömt om nätterna att jag fått min hund och sedan vaknat och insett att det bara var en dröm. Jag har undrat om det någonsin ska bli min tur. Jag har längtat så mycket att jag knappt orkat se eller träffa hundar. Jag har deppat och tvivlat. Jag har tänkt att jag kanske borde försöka ta bort allt som har med hundar att göra. Ta bort allt hundigt ur mitt liv alltså och på så vis försöka förtränga min dröm. Men tänk att jag nu har min hund! Min helt egna hund! Jag är så lycklig att jag äntligen fått möjlighet att förverkliga den här drömmen. Eller "fått möjlighet" kanske inte är så passande att säga. Jag har skaffat mig möjligheten. Vägen har varit väldigt krokig och inte alltid gått tydligt framåt, men jag nådde fram till slut!

Magproblem

Nu när Lakritz ögon har blivit bra var det dags för nästa sak. Nu har han fått lite problem med magen. Han har haft lös och slemmig avföring. Slemmet gjorde mig orolig, så jag slog en signal till djursjukhuset. Jag ringer hellre en gång för mycket än en gång för lite. Tänk så fruktansvärt om Lakritz skulle bli dålig och jag inte skulle ta kontakt med djursjukhuset i tid. Nu rekommenderade djursjuksköterskan att jag skulle köpa en slags pasta att spruta i munnen på Lakritz i ett par dagar. Den pastan har jag nu köpt och Lakritz har fått sin första dos.
 
Nu måste jag sova!
 
 

flattiepawprints

En blogg om min flatcoated retriever Lakritz

RSS 2.0