Noskvalster på besök?

Vi har nyss haft på Lakritz fästingmedlet Frontline. Än så länge harjag inte märkt av några biverkningar och jag hoppas att det förblir så. Jag gillar verkligen inte fästingmedel, men vad ska man göra? Det känns dumt och oansvarigt att riskera att Lakritz får allvarliga sjukdomar.
 
Vidare tror jag att Lakritz har fått noskvalster. Han började visa symtom i lördags. Idag och igår har han inte låtit lika mycket som i helgen, men han låter fortfarande. Ibland låter han som en gris, stackaren. Jag ringde djursjukhuset idag och de tyckte att jag ska avvakta någon vecka. Noskvalster kan tydligen gå över av sig själv. Jag kommer ringa igen på måndag. Då får det vara nog med väntande tycker jag. Nu får han inte träffa några andra hunar på ett tag. Trist! Jag som hade tänkt att vi skulle åka ut till hundklubbar och träna i närheten av andra hundar, men det känns onödigt nu om han har noskvalster. Vi får träna på annat en tid framöver.
 
Jag har förresten beställt grindar och säkerhetsnät till bilen nu. Det blir skönt att slippa använda säkerhetsselen. Lakritz trasslar ofta in sig i bältet och det är säkert inte bra för säkerheten. Dessutom blir det antagligen obekvämt för honom själv också.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

flattiepawprints

En blogg om min flatcoated retriever Lakritz

RSS 2.0