Allt möjligt

Idag fyller Lakritz kompis Enzo 2 år. GRATTIS!! :-D
 
 
 
Det var ett tag sedan jag skrev något nu. Jag har fullt upp om dagarna, mest med jobb, men även hunndpromenader och hundträning tar sin tid så klart.
 
Det har hunnit hända en hel del:
 
  • Jag har nästan bestämt mig för att börja ge Lakritz färskfoder istället för torrfoder. I princip alla som ger sina hundar färskfoder är nöjda, enligt min uppfattning, och det är många som berättar att deras hundar mår mycket bättre sedan de började få färskfoder. Själv tycker jag att det känns mycket mer naturligt och hälsosamt jämfört med torrfoder. Torrfoder bearbetas så extremt så personligen tror jag att mycket av näringen går förlorad. Dessutom brukar de allra flesta hundar föredra färskt foder istället för torrfoder.
  • Husse och Lakritz har gått klart viltspårskursen. Sista träffen var förra veckan i värmen. Det är rätt skönt att kursen är slut för platsen där kursen har varit är rena rama fästingriket. En gång plockade vi 18 fästingar på Lakritz efter en träning!
  • Lakritz har blivit kallad för sin första blodgivning :-D Redan nästa vecka blir det! Jag blev så glad när de ringde från djursjukhuset och berättade att Lakritz har det negativa blod som de vill att blodgivarhundar ska ha :-)
  • Lakritz har blivit en riktig badhund som kastar sig i från bryggan och simmar på som tusan :-D
Apportering träff 5
Sista apporteringskurstillfället var för längesedan, men jag har inte laddat upp några bilder tidigare. Hundarna fick då prova på att apportera fågel på land och i vatten. Det gick bra för Lakritz.
 
Lakritz bär en fiskmås.
 
Lakritz på väg ut på sin första fågelmarkeringen.
 
Hmm... vad är det här?!
 
 
Värsta dragspelet1
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Linda
2015-07-08 @ 16:24:42
URL: http://dreamfairysenzo.blogg.se

Skulle ge Enzo färskfoder om jag inte var så känslig för lukten. Men jag rekommenderar verkligen färskfoder!

Svar: Ja, det verkar vara riktigt bra och de allra flesta som testat verkar helnöjda, hundar som ägare :-)
None None
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

flattiepawprints

En blogg om min flatcoated retriever Lakritz

RSS 2.0